Uli, Bertrand, Floris & Lisa, Laura & Alberto, Flaminia, Laurence, Maaike & Dein, Andy, Alice & Sarah, Sylvain, Astrid, Ophelie & Agnès

Zaterdag 5 september waren Uli, Bertrand, Floris en Lisa de eerste groep die het water in gingen. De wetenschap dat er tot dan toe nog niemand in het water was gevallen veroorzaakte ook dit keer rust en stress in de troepen. Gelukkig bleek dit laatste niet nodig, en verliep het te water gaan vlekkeloos.

Bij hun terugkeer werden ze opgewacht door Laura en Alberto. Dit olijk duo met italiaanse roots was duidelijk niet gekomen om te schilderen, en schoten al snel in actie om met een emmer vol plastic terug te keren.

Het uur hierop had ik het genoegen de boot te delen met Flaminia. In de andere boot stapten Laurence, Maaike en Dein. We kozen om richting centrum te trekken. We vonden niets in het eerste stuk, maar eens voorbij le phare du canal vonden we hele eilandjes vol vuil en zo konden we de handen uit de mouwen steken.

Ze maakten het de opvolgers lastig om beter doen. Dit was natuurlijk zonder de motivatie van Andy, Alice en Sarah gerekend. Dit polyglotte trio moest nog iets verder richting sluis gaan zoeken, maar vond daar ook weer een heleboel afval om op te vissen.

Om die dag in schoonheid af te sluiten konden we rekenen op Sylvain, Astrid, Ophelie en Agnes. Zij gingen als eerste die dag richting vilvoorde en keerden welgemutst en zwaar beladen terug.

Echt top deelnemers op deze mooie zaterdag. Bedankt!!

#StaycationBXL